Hållbarhet

Säkra ingredienser och miljötänk hela vägen

Lång nedärvd kunskap inom kost och hälsa

Vi baserar vår produktutveckling på den senaste innovationen i kombination med lång nedärvd kunskap inom kost och hälsa. Vi har vårt säte i Falun och all vår produktutveckling sker hos oss i Sverige, där vårt fokus alltid är att våra produkter ska vara designade och producerade med säkra ingredienser av högsta kvalitet.

Produktion i Europa

Vår produktion sker uteslutande i Europa i välrenommerade fabriker. På så sätt säkerställer vi att produktionen följer europeiska lagar om användning av ingredienser, utsläpp och arbetsförhållanden. Genom att ha tillverkningen i närområdet säkerställer vi ett tätt samarbete med våra fabriker och att alla ingredienser är väl kontrollerade. Närmare produktion betyder även kortare transportsträckor till vårt lager i Falun.

  • 100% av våra burkar är gjorda av återvinningsbar PET-plast.
  • 100% av vår produktutveckling sker i Sverige.
  • 100% av vår produktion sker i Europa.
  • 100% av våra webbordrar packas i återvinningsbart material.

 

Vi värnar om miljön
Vi arbetar ständigt med att skapa nya Smarta lösningar för miljön. Släng inte din burk för att den är slut! Nu kan du beställa hem dina favorittillskott i Refillpåsar och återanvända din burk flera gånger Billigare för dig och bättre för miljön
Upptäck refill

Dina favorittillskott i refillförpackning direkt hem i brevlådan

Även om våra burkar är tillverkade i 100% återvinningsbar PET-plast, så tycker vi de är lite för bra (och snygga) för att slängas och återvinnas redan efter en gång.

Vi har därför tagit fram smarta och miljövänliga refillpåsar som med sin platta design och lätta vikt smidiga att skicka som varubrev. Påsen är dessutom gjord av 80 % mindre plast än våra burkar och du kan enkelt fylla på din befintliga burk med nya kapslar och tabletter. 

Smidig design som går att återförsluta

A+ refillpåsar kan även återförslutas och användas dagligen, medan innehållet bevaras säkert – om du till exempel vill använda påsar i stället för burkar hemma i ditt kosttillskottsförråd eller när du är ute och reser.

Smidigt hem i brevlådan

Med sin platta design och lätta vikt skickas refillpåsarna som varubrev.

Gjord på 80% mindre plats

Våra återvinningsbara refillpåsar är gjorda av 80 % mindre plast än våra burkar.

Påsarna kan återförslutas

Perfekt att ta med om du är ute och reser och vill ha med dig en förpackning som tar mindre plats!

Genom att minska på antalet burkar och förpackningsmaterial kan vi tillsammans minska vårt klimatavtryck ytterligare, vilket är bra för både dig, för oss och för vår planet.