Stor betydelse för flertalet funktioner i kroppen

Magnesium är inblandat i över 600 olika enzymreaktioner i kroppen och bland annat i princip alla de reaktioner som skapar eller frigör energi, till exempel i muskelkontrak­tioner och nervimpulser, samt i de flesta reaktionerna som har med produktion, transport, lagring och användning av energi att göra [1].

Magnesium bidrar till en normal energiomsättning i kroppen, till nervsystemets normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning [2]. Magnesium är även viktigt för vårt hjärta och kärl, för vår elektrolytbalans samt att det har en viktig roll i celldelningsprocessen [2]. Vidare är magnesium viktig för vår muskelhälsa samt för att bibehålla en normal benstomme och normala tänder [2].

Kombination av tre lättupptagliga former

A+ Magnesium innehåller en kombination av de lättupptagliga formerna magnesiumbisglycinat och magnesiumcitrat tillsammans med magnesiumoxid som ger en hög andel elementärt magnesium. Magnesium är ett essentiellt näringsämne som är inblandat i flera olika viktiga funktioner i kroppen [2].

Produkten innehåller även B6-vitamin, som är en viktig synergist till magnesium och bidrar bland annat till en normal energiomsättning [2].

Kundservice

Att handla på A+ ska vara en snabb och enkel process, men vi förstår att 
vissa frågor kan dyka upp under och efter ett köp. Här har vi samlat all information 
du behöver. Hittar du inte det du letar efter vänligen kontakta kundtjänst.