För hjärnas och hjärtats funktion

Omega-3 är benämningen på en familj av fettsyror, bland annat EPA, DHA och DPA som bland annat är viktiga för hjärnan och hjärtats funktion [1] och som bidrar till en god artärhälsa [2,3]. Dessa fettsyror är essentiella vilket betyder att de måste tillföras via kosten. De absolut rikaste källorna av dessa fettsyror återfinns i havet i formen av fet fisk.

Större dos än standardfiskoljor på marknaden

A+ Omega-3 är ett kosttillskott med högkoncentrerad fiskolja som innehåller de viktiga fettsyrorna DHA och EPA och i en större dos än standardfiskoljor på marknaden.

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA [1]. 1 kapsel av A+ Omega-3 ger ett dagligt intag på 310 mg EPA.

DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion samt till normal synförmåga. Denna gynnsamma effekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA vilket A+ Omega-3 med råge (440 mg) uppnår vid en dosering om 2 kapslar dagligen [1]

Friend of the Sea certifierad

A+ Omega 3 har sin tillverkning i Norge och fisken som används i fiskoljan är Friend of the Sea certifierad vilket styrker dess ursprung och hållbarhet. Ursprunget vad gäller fisken är huvudsakligen stillahavskusten utanför sydamerika och det är huvudsakligen fisksorten anchovetas som används.

Kundservice

Att handla på A+ ska vara en snabb och enkel process, men vi förstår att 
vissa frågor kan dyka upp under och efter ett köp. Här har vi samlat all information 
du behöver. Hittar du inte det du letar efter vänligen kontakta kundtjänst.