Komplett, välbalanserat och helt veganskt 

A+ Multi Vitamin är vad man kan kalla för en premiumvariant av multitillskott då den innehåller påkostade och lättupptagliga vitamin- och mineralformer. Det är ett komplett, välbalanserat och helt veganskt multivitamin- och mineraltillskott som kombinerar vitaminer och mineraler tillsammans med citrusbioflavonoider och kolin. 

Vitaminer och mineraler är nödvändiga ämnen som be­hövs för att kroppen ska fungera optimalt. Tillsammans med en näringsrik och varierad kost kan A+ Multi Vitamin säkerställa att du får ett fullständigt intag av es­sentiella vitaminer och mineraler.

För energi och fokus

A+ Multi Vitamin innehåller metylerade former av B12-vitamin och folsyra, vilket innebär att de redan är omvandlade till sin aktiva form. B12-vitamin, C-vitamin och pantotensyra (B5-vitamin) bidrar alla till minskad trötthet och utmattning [1]. Pantotensyra bidrar dessutom till den mentala prestationsförmågan [1]Citrusbioflavonoiderna i A+ Multi Vitamin samverkar bland annat med C-vitamin genom att öka dess upptag i kroppens olika delar. Detta gör att bioflavonoiderna bidrar till att främja C-vitaminets positiva egenskaper [5]

För immunsystemet

A+ Multi Vitamin innehåller flera immunstödjande vitaminer och mineraler såsom D-vitamin, C-vitamin, B12-vitamin samt zinkselen och koppar  [1,2,3,4].

För god muskelfunktion

Det rikliga innehållet av det viktiga mineralet magnesium bidrar till en god muskelfunktion och kan hjälpa bland annat mot muskelkramper för den som har brist [1].

Kundservice

Att handla på A+ ska vara en snabb och enkel process, men vi förstår att 
vissa frågor kan dyka upp under och efter ett köp. Här har vi samlat all information 
du behöver. Hittar du inte det du letar efter vänligen kontakta kundtjänst.