Väl utvalda näringsämnen för manlig prestanda

A+ Man Boost innehåller väl utvalda näringsämnen för manlig prestanda. Den innehåller bland annat ZMA som är en kombination av magnesium, zink och vitamin-B6 och är populär i tillskott för män som tränar och som vill säkerställa tillräckliga nivåer av dessa viktiga mineraler. Zink har betydelse för testosteronnivån, fertiliteten och proteinsyntesen, magnesium är framför allt viktig för muskelhälsan och bidrar tillsammans med vitamin B6 till normal energiomsättning samt till att minska trötthet och utmattning [1].

A+ Man Boost innehåller även de välkända örterna bockhornsklöver och tiggarnöt med ett rikligt innehåll av saponiner samt rosenrot och maca som båda är uppskattade för sina positiva egenskaper.

Bockhornsklöver är en välkänd ört inom både Ayurveda och traditionell kinesisk medicin [2]. Örtens huvudsakliga aktiva ingrediens är så kallade steroida saponiner och örten har i vissa studier och i traditionell användning kopplats samman med att stödja mäns manlighet, sannolikt genom att stötta de egna testosteronnivåerna [3], hjälpa till med fettmetabolismen [4] samt öka den sexuella förmågan [3,5] hos medelålders och äldre män.

Tiggarnöten är även den rik på saponiner och har blivit en populär ingrediens framför allt i kosttillskott som har i syfte att stödja testosteronnivåerna, främja libido (lusten) [6,7] och den sexuella kapaciteten [5,6].

Rosenrot även kallad ”nordens ginseng”, är en välkänd ört som har använts som medicinalväxt i över 5000 år. Dess främsta användningsområden är att hjälpa vid nedsatt prestationsförmåga [8], stötta koncentrationen [9], cirkulationssystemet [10] samt potensen [8].

Maca är en typ av rotfrukt med ursprung från högplatåerna i bergskedjan Anderna i Peru och har använts traditionellt i tusentals år. Efterfrågan globalt på macaprodukter har ökat de senaste åren, troligen på grund av att växten kopplas samman med främjande egenskaper vad gäller libido och fertilitet [11,12] samt mental prestation, uthållighet och känsla av vitalitet [13].

Svartpepparextrakt bidrar till ökad biotillgänglighet och upptag av näringsämnen, framför allt av mineraler.

För normal testosteronnivå

Testosteron är det dominerande manliga könshormonet. Mannens produktion av testosteron avtar med åldern och då hormonet är viktigt för mannens välbefinnande och prestationsförmåga är det viktigt att ta hand om kroppen på bästa möjliga sätt. A+ Man Boost är därför utvecklat för män i åldrarna 35 år och uppåt.

Kundservice

Att handla på A+ ska vara en snabb och enkel process, men vi förstår att 
vissa frågor kan dyka upp under och efter ett köp. Här har vi samlat all information 
du behöver. Hittar du inte det du letar efter vänligen kontakta kundtjänst.