Goda gummibjörnar med jordgubbssmak

A+ Kids Multi Gummies innehåller gummibjörnar med jordgubbssmak med en kombination av väl utvalda vitaminer och mineraler för barns immunförsvar. Näringsämnena är specifikt sammansatta för barn från 3 år och innehåller bland annat D-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion [1,2]. Med de fantastiskt goda gummibjörnarna med jordgubbssmak blir det enkelt att få i barnen viktiga näringsämnen som behövs för ett väl fungerande immunförsvar!

Väl utvalda vitaminer och mineraler för barns immunförsvar

C-vitamin är en av de näringsämnen som vi inte kan bilda själva och som vi därför måste tillföra via maten eller från kosttillskott [3]. C-vitaminet har flera viktiga funktioner i kroppen och framför allt bidrar det till immunsystemets normala funktion [2,4]. C-vitamin är en av våra viktigaste antioxidanter i kroppen.

Zink är ett livsnödvändigt mineral som ingår i nästan 100 olika funktioner i kroppen. Zink är viktigt för ett friskt och starkt immunsystem [2] och medverkar bland annat i produktionen av våra vita blodkroppar samt skyddar cellerna mot oxidativ stress. Zink tillhör de mineraler som är svårast för kroppen att ta upp [5,6,7].

D-vitamin är ett livsnödvändigt hormonliknande vitamin som bidrar till att immunsystemet fungerar optimalt och har i ett otal studier visat sig vara av betydelse för hur allvarlig en infektion blir beroende på patientens D-vitaminstatus [2,8,9]. D-vitamin är det vitamin som är mest sällsynt i maten och under vinterhalvåret är det dessutom svårt för kroppen att bilda tillräckligt med D-vitamin på grund av bristande exponering för solljus. I Norden är det särskilt viktigt att få i sig en adekvat mängd av D-vitamin, då vi inte får i oss lika mycket från solen under de mörkaste månaderna.

Kundservice

Att handla på A+ ska vara en snabb och enkel process, men vi förstår att 
vissa frågor kan dyka upp under och efter ett köp. Här har vi samlat all information 
du behöver. Hittar du inte det du letar efter vänligen kontakta kundtjänst.