Sammansatt av viktiga och stödjande näringsämnen för energi

A+ Energy & Focus är speciellt utvecklad för att ge dig extra energi och fokus i vardagen. Produkten innehåller en sammansättning av viktiga och, för energimetabolismen stödjande, näringsämnen som B-vitaminer, C-vitamin och Magnesium.

Tiamin (Vitamin B1) är viktigt för kroppens energiomsättning och bidrar bland annat till nervsystemets normala funktion [7].

Riboflavin (Vitamin B2) och Pantotensyra (Vitamin B5) bidrar till att minska trötthet och utmattning [7]

B6-vitamin har en nyckelfunktion vid nedbrytning och uppbyggnad av proteiner samt för omsättning av kolhydrater. B6-vitamin deltar i flera enzymatiska reaktioner i kroppen och bidrar bland annat till en normal psykologisk funktion [7].

Biotin är nödvändigt för förbränning av fett, kolhydrater och protein och bidrar bland annat till normal energiomsättning och nervsystemets normala funktion [7].

Folsyra/Folat bidrar till normal blodbildning och behövs för cellmognad av bland annat röda blodkroppar och är särskilt viktig för proteinomsättningen [7].

B12-vitamin (Kobalamin) krävs för celldelning, bildningen av röda blodkroppar och för nervsystemets normala funktion. B12 är också inblandat i kolhydratomsättningen [7]

C-vitamin har många viktiga uppgifter i kroppen och bidrar bland annat till normal energiomsättning samt till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning [7]

Magnesium är den fjärde vanligaste mineralen i kroppen. Det aktiverar över 325 biokemiska reaktioner och över 70 % av alla enzymer i kroppen. Magnesium är viktigt för muskelfunktion, skelett och benbildning, nervsystem, matsmältning, hantering av elektrolyter (salter i blodet) och omsättning av protein, fett och kolhydrater. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning och till nervsystemets normala funktion [7].

Vad är ginseng bra för och vad gör det i kroppen?

Energy & Focus innehåller även den populära och välkända örten Panax Ginseng som intas världen över. Örten med det svåruttalade namnet har uppiggande egenskaper och sägs minska mental trötthet samt förbättra minnet och koncentrationsförmågan [1,2]. Det är en av de äldsta och mest använda traditionella plantorna i östra Asien. Ginseng bidrar till normal fysisk och mental prestationsförmåga under perioder med låg energinivå, utmattning, trötthet och bristande koncentrationsförmåga [1,2,3,4,5,6].

För att säkerställa en hög och jämn kvalitet standardiseras ginsengextraktet som används i produkten till just 4% ginsenosider. Det innebär att varje kapsel av A+ Energy & Focus innehåller samma mängd halt ginsenosider. Det är denna standardisering tillsammans med den vetenskapliga dokumentationen som är din säkerhet för att A+ Energy & Focus fungerar.

Kundservice

Att handla på A+ ska vara en snabb och enkel process, men vi förstår att 
vissa frågor kan dyka upp under och efter ett köp. Här har vi samlat all information 
du behöver. Hittar du inte det du letar efter vänligen kontakta kundtjänst.